Mesaj Panosu Hacıbektaş yayınları no 1Portal
Pano Kılavuzu •  Arama •  İşaretler •  İstatistik
Hesap Aç •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Geygeloglu

germany.gif
MesajTarih: Cmt Tem 04, 2009 15:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sanada selam ispartali demirelle aran ansil

Balık Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıGeygeloglu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
selcuk

turkey.gif
MesajTarih: Pts Tem 06, 2009 11:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cuma Abim iyi. Ankara da Deniz Kuvvetlerinden emekli olduktan sonra dükkan açtı. Şimdi tekel bayiiliği yapıyor.

Oğlak Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıselcuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Geygeloglu

germany.gif
MesajTarih: Sal Tem 07, 2009 11:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

demek emekli oldu. selamlarimi ve adresimi ilet yasisalim emmi
oluynan selamlar hepinize. öptüm

Balık Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıGeygeloglu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
crazy_ali_32_100

turkey.gif
MesajTarih: Cmt Ağu 01, 2009 10:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

isparta hacı bektaş veli dernek üyesiyim....eger sizden hacı bektaş veli gecesi varya video cekmeniz istıyorummmm saygılarım la cevap beklıyorum.......

Yengeç Cinsiyet:Bay  Gizlicrazy_ali_32_100 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
oğuz tunçbilek

turkey.gif
MesajTarih: Çar Şub 03, 2010 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyide biz bu kadarmıyız bilgimiz bu kadarmı okumuşumuz var askerimiz var profesörümüz var doktorumuz var ama bilgi.??????????????????/ oğuz tunçbilek

Koç Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıoğuz tunçbilek kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
caglar978

blank.gif
MesajTarih: Pts Şub 22, 2010 00:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GEYGEL KOYUNE SAYGILARIMLA... BENIM YUREGIMDEN BIR PARCA CANIMINICI KOCA TALIP USTANIN DOGUP BUYUGU VE EBEDI HUZURA YATTIGI YER....ASLAN USTAM MEKANIN CENNET OLSUN....

Yengeç Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıcaglar978 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Vahit Tuncbilek

turkey.gif
MesajTarih: Cum Tem 30, 2010 15:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaslar epey bir zaman daha gecti.ilk önce oguz abimi gönlümce selamlar ellerinden öperim.varkadslar kim ne taniyorsa lütfen anlatin buraya üye olsunlar yazisalim ve kendimizde biligi alalim. biliyorum cok zor olacak ama her baslangic zordur. bir sey daha var bunu söylemek istedim,isterseniz bir kardesimizi burda soy agaci olarak görevlendireli ve ona bütün bilgimiz ve gücümüzle yardim yapalim ben ve abim fikret tuncbilek haziriz.lütfen bir kisi bu görevi bilgisiyle üstlenebilir ve istedigi her kisiden bilgi hakki ve zamani alabilir.
sizleri cani gönülden öperim.

orda bir köy var uzakta, o köy
bizim köyümüzdür .
gitmesek de kalmasak ta o köy
BIZIM KÖYÜMÜZDÜR O KÖY BIZIM GEYGELIMIZ DIR.

Terazi Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıVahit Tuncbilek kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Tüm saatler GMT +1 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Pano Güvenliği